Hjälp!!! jag vet inte va jag ska göra

De e nämligen så att jag har blivit allargisk mot mina böcker. Så fort ja ska börja plugga blir jag sjuk. Men annars mår jag topp topp. Hääälp jag vet inte va jag ska göra. Jag har en massa prov denna veckan så jag måste verkligen ta mig samma... Hur kan man bota detta??? de har jag gått runt o frågat mig sj hela dan.
Den första personen jag frågade var Fey hennes svar var "du e skoltrött ta en paus" mitt svar var så klart "JAG HAR INTE TID FÖR PAUS"
Sen frågade jag min kusin munsha hon kollade på mig som om jag vore galen o sa "du e depremerad". Hon var inte heller till mycket hjälp  så jag svarade henne med "im to fly to be deprest"
Tillsist ringde jag en vän för att fråga om råd... o hennes svar var "du behöver en man i dit liv"  jag skrattade o svarade henne med. "en man??? vet du inte att vi befinner oss i år 2009; va ska jag har en man till??:p" 
 
Jag slängde  istället bort mina böcker och gick ut för att åka inlins. För att få en liten känsla av hur det var att vara liten och ansvarsfri. Jag har inte åkt inlines sen jag var 11år.  

  Lilla Fey orkade inte åka inlines så istället ville hon leka somaliska apor(killar):p

 De va kul o åka tills jag stylade till o ramlade med röven i marken:p... hahhhhahha

 Fingret e till munsha ( hon skrattad fortfarande åt mig för att jag ramlade när jag försökte stylade med inlinsen:p) men de va kul

/love u

hesansvejsan

Det var ett tag sen jag bloggade.. ska ba inte skylla på att jag har varit för upptagen(vilket jag också har varit) men de e också så att jag har tröttnat på allt.. vilket inkluderar skolan, bloggande bokstavligen ALLLT..


Måste ba nämna två saker jag har gjort som jag e stolt över:D

Jag har varit på en föreläsning av Napoleon (Napoleon var en av 2pacs närmaste vänner och var med i gruppen Outlawz som skapades av 2pac själv) Han berättade om sitt fördetta liv som en Hollywood stjärna och om sitt nuvarande liv som en mycket lyckligare man.. Han gav upp sin karriär och allt han hade för att hitta lyckan i livet.. vilket han gjorde genom att  konvertera till muslim.


Napoleon förr                                                            Napoleon nu

En annan sak jag har gjort som jag också e stolt över e att JAG HAR ÄTIT THAIMAT... Jag har brutit en varna som jag bodde göra för länge sen.. aldrig i mitt liv har jag ätit thaimat.. Nu ska jag ba käka kinamat mat också.. de e ju nästan lika dant.. ser så ut i alla fal
AAAA...  jag blev såå sugen på nudlar nu.. ska nog springa till affären o köpa de...:D
/love u


RSS 2.0