sing sing sing= Jay Sean - Down remix

          
Gillar remisen mer än organet.
Det är nyårsafton... antar att folk sover sin skönhetssömn inför natten. De brukar inte va så för min del. Spräng runt för att hitta de jag ska ha på mig. Men i år är det verkligen annorlunda När alla har frågat mig va jag ska göra på nyår har jag svarat "jag ska missa detta nyår genom att sova, sen kommer jag säkert bli väckt av fyrverkerierna. Då ska jag öppna fönstret och skrika FUCK YOUU... och fuck nytt år."
Men så är det egentligen inte. Jaaa alla nyår har varit motsatsen till så som jag ville eller planerade. Så de här nyår har jag inte planerat nått. Det är chockande även för mig.
/love u


sing sing sing= chrisette michele ft ne-yo what you do


Jag har kommit på att jag alltid börjar min morgon med musik och en kopp kaffe. När jag är ledig sitter jag i soffan eller min säng med dator i famnen och lyssnar på min spotify lista. Annars sitter jag i taxin med mina hörlurar proppade i öronen... och min kopp termos med kaffe förstros.

Min blogg börjar bli attackerad av fjortis Fey... med sin "frisk vind" snälla Fey... du menar oväder. jag tror inte man vill se dig skryta om orelevanta nerdy stuff… o din studentmössa. By the way… de var hon som skrev gästinlägget… Hon vägrade svära på gud att de inte var hon.. vilket hon annars skulle ha gjort. Så därför drömmer jag dig till den skyldiga Fey
/love u


Inlägg by fey, the one and only

 



Detta får mig absolut att längta till juni ännu mer. Jag är dessvärre sen med min studentmössa, folk beställde den redan vid september (wierd?!). JAg kunde tyvärr inte närvara vid de tillfälle då alla beställde, skolkade antagligen hähä. Men jag ska nu ta och beställa min vacka mössa, visst är "international baccalaurate" bara VACKERT, flawless divas and divos, FLAWLESS! Nu undrar ni säkert varför lilla jag, feyyan, skriver i samis blogg. Jo jag tänkte bidra med en frisk vind i bloggen, samis är så tråkig och hon skriver hela tiden om orelevanta saker som man vanligtvis inte bryr sig om, HÄHÄ ni håller med mig visst? Det är så mycket intressantare och spännande att få ta del av min studentmössa bla. JUCY STUFF LIKSOM. men nej nej kära samis skriver om "the look", THE LOOK LIKSOM GIVE IT A BREAK!!! hähä, känner mig elak, men jag har mina andledningar. Denna underbara häxa till kusin bomba min facebook tidigare, NOT NICE. Så detta är min lilla hämnd, göra hennes blog FEYALICIOUS, FO SHIZZLEZZZ :) Ja måste dessutom tillägga en grej angående ett inlägg som heter "GÄST INLÄGG" eller något, samis anklagar självklart mig men det var abslut inte jag, absolut inte. Det va säkert hon. HÄHÄ

Bild på miss fantablously good looking fey, för et som inte riktigt vet vem feyyan är alltså (:

I look insane, BUT HEY ITS FEY GOTTA LOVE IT!! ama make this lame ass blogg famous vänta bara, SPOTLIGHT ON MOIIII, cachiiiingggg bling bläääng hähä ;)


hahhahahhahahah... jag älskar å vara evil

fey gick på mina nerverna.. o jag lovede att hämnas.. men hon tog inte mig seriöst. De jag hon  när hon har läst detta inläget. hehehehehhe... känner mig såå OND
Jag såg att hon var inloggade på facebook.. så jag kollade. sen börjar en kille skriva till henne. Så jag tänkte spela lite;) hahahaah
Farhiya är fey.. men de är jag som spelar henne.  


22:20

du ar duktig pa engelska eller ?

23:07Farhiya

aa de finns ingen bättre än mig ;);)

23:08Ahmed Gaucho

forst sa du att du kunde somaliska , men det tveka ja pa :P:P men engelska hmm kan va mojligt att du e duktig

23:09Farhiya

hahahhaha.. vf skulle jag inte kunna somaliska för..?

23:11Ahmed Gaucho

for ja skrev nan mening sen tror ja att du sprang ivag o logga ut :P:P for du fattade inte va ja skrev heheh

Ja tankte har ja skramt tjejen ? :P:P

23:12Farhiya

nee de va ba lite knas med min dator... springer alldrig iväg :P:P

hahahahah...

ye ye...

23:16Ahmed Gaucho

haha okej

23:18Ahmed Gaucho

helt arligt ja kollade pa dina bilder , fast de e ju dar for det syftet . ja tankte att din mor maste vara vacker :P:P

lyckades jag vara romantisk dar ? kom det ratt :P:P haha

23:19Farhiya

hahahahah.. vist lyckades du :P:P

men kanse inte tillräckligt

:P:P

23:22Ahmed Gaucho

att ni kvinnor aldrig bli nojda

23:23Farhiya

de blir vi... de e ba o lära sig hur man ska göra oss nöjd ;);)

23:24Ahmed Gaucho

stackars manga man , synd att det inte finns skolor som lar ut sant hehe

23:27Farhiya

hahhaha... de finns faktist... skoller som lär ut.. how to be gentleman

23:31Ahmed Gaucho

hehe men nu fortiden sa ar det att "them girls like them bad boys" and us gentleman hamnar i bakgrunden

haha

23:37Farhiya

nee.. jag tror att du har missuppfatta lite.. alla tjejer vill ha en gentleman. spelar ingen roll om hon är nöden som inte vet att nått annat en böcker existerar elr om hon är motsatsen

23:39Farhiya

men att vara gentleman betyder inte att man ska vara en mes

23:49Ahmed Gaucho

hehe klart ingen vill ha en pa somaliska " nacas" :P:P

Börjar bli tröttana på den här killen nu.. ska ba fixa henne lite fler vänner hon kommer att "älska" också sen ska jag logga ut.
/love u

Ahmed Gaucho

sing sing sing= Sean Paul - Hold My Hand


Försöker lugna ner min livliga morgon med med en lugn låt från Mr Paul.
Och så får jag uppträdande av min lilla syster Baydan <3
/love u


gooo morgon

                         
Det var kanske för ungefär ett år sen denna bilden var mer kännd. Men de jag lyckades missa var att de han hade på sig var somalisk folkdräkt.
Vaknade av att dörren ringde idag… sen kom mina glada/skrikande småsystrar. De kom över idag för att jag skulle va barnvakt åt de.
/love u


Dagens; the look


Det här kanske inte är såå inne just nu… men ibland behövs såna outfits också. Gillar den jackan med päls… för att den inte har typiska pälsen alla har nu.
/love u


Historia är dåtid men de får oss också att förstå nutid och förbygga framtiden.


Några tog smycken blev de inte. Men hittade lite här hemma.
Jag och Hanny kanske plugga rätt bra tillsammans men diskutera politik är något vi gör bättre tillsammans:p Vi försökte hålla oss idag. Tills vi kom farm till en text som sa hur dåligt bönderna i Ryssland blev behandlade på 1800 talet. Att the Tsarist (=kungligheten) köpte de mesta bönderna kännande in på deras mark. Sen sålde de tillbaka tre eller fyra gånger priset. Hanny reagerade och sa… hur kunde de låtas folk blev behandlade på det sättet. Och jag reagerar och säger… det gör ju än idag... fast på en anan sida av jordklotet av en anan del. Menade att Afrika behandlas på det sätet av västvärden. Och så började vår diskussion. Och sen kom vi in på black History. Men de avslutades med att vi pratade om alla steg som har tagits för en rättvisare värld. All framgång Black People har gjort de senaste åren. Som att vardens mäktigaste land leds av en och han också är också nobelfredpristagaren. Att förra årets alternative nobel prize var en somalisk kvinna, och att förra årets nobelfredspristagare var en annan Afrikans kvinna. Att VM ska spelas i Afrika. Och vilka ekonomiska framgång många Afrikanska länder har gjort de senaste år... listan rullade bara på.
Det här inlägget kanske kan låta som om jag lufter upp en viss grupp av folk och skyller på en anan grupp... men såå betyder de inte. Jag är verkligen inte sån som delar upp svart och vita. Tycker att alla människor är lika mycket värde därför förtjänar de också att bli behandlade på samma sätt.
/love u


Drottning i värmen





Det är så jag vill känna mig idag. En drottning i värmen… med flera ton smycken.
Men nee nee så kommer de inte bli... har knappt några smycken som jag klan flasha... har verkligen ett problem med att behålla smycken… de försvinnbar eller så  går de sönder alltiiid. Så jag har ba slutat köpa de. Och nu upptäckte jag att jag knappt har några... nu när jag vi ha de på mig.
Någon värme finns de inte häller här. Sooo this dream is killed .
Aja ska sluta klaga nu... ska till stadsbiblioteket och plugga historia med Hany. O jag e sen... Sorry Hany
/love u


Dagens låt= Lupe Fiasco - Solar Midnite


Fyfan va det var svårt att vakna kl.11 idag. Eftersom jag vaknade runt 4 på eftermiddagen igår. Men jag la mig runt 1 i natt så de borde inte vara såå svårt.
Rockar upp min "morgon" med Lupe Fiasco rock låt;)
Kan ni tänka er att jag inte har sätt New Moon än. Skulle på premiären men fick inte tag på några biljetter, och jag orkade inte anstränga mig. Sen skulle jag med mina klasskamrater. Men även veckor efter var det svårt att få tag på biljetter till all i klassen. Sen skulle jag ju dit på Eid dagen men de blev inte häller av. Efter de skulle jag dit med min stylistlärare, men min mobil bestämde sig för att sluta finka den dagen. Och efter allt de tappade jag lusten. Vill se den så som jag såg Twilight, hemma i soffan, ska vänta tills den kommer ut på dvd.
/love u

Titta på mitt halsband;)


Är jett sugen på att shoppa NUUU... men jag får vänta tills imorgon, de finns ju ingenstans som är öppet nuL
Jag tycker att det är en mänsklig rättighet... att få göra sig lycklig med att shoppa när man känner för de. Därför tycker jag att dt borde finnas en gallaria som är öppet 24/7, även på röda dagar, i varje stad.
/love u


Dagens; the look

              

Vill ha mörka smycken... speciellt armband men också långa halmband.
Långa halsband gör att halsen ser längre ut. Så om man ska ha en tröja som inte visar såå mycket nacke är det bara att lägga in ett långt halsband.
/love u


Dagens låt= Snoop Dogg - I Wanna Rock


De är Snoop Doggy Dog som spelas i mitt sovrum idag. Vaknade nyss. Kunde inte somna igår kväll… Men lyckades till sist vid 5. 
Och upptäckte precis att kaffet är slut. Blev galen… Gör kaffe är bokstavligen det första jag gör varje morgon.
/love u

Plugg kan göra en galen



Ska slänga bort mina böcker och ut i den fria världen… innan jag blir galen på riktigt.  :p
/love

Dagens...this look;)


               

De här kan du va bekväm i... skorna är mina favoriter.
AAAAA!!! nu MÅSTE jag börja plugga
/love u


Dagens låt

Jag har en känsla av att jag ändå kommer se Avatar... även om de inte är min typ av film. Det kan gå som Twilight... inte min typ av film men gillade dän... eller som sagan om ringen… inte min typ av film och avskydde den.
/love u

Min näsa

Jag har fått värdens bula på näsan. Vet inte riktigt hur de gick till. Tog bara upp laddaren till datorn sen… bäng… jag slå mig själv med den. Fyfaaan va de kändes. De känns fortfarande:( Och precis innan jag gick upp för att ta upp laddaren gjorde jag narr av en ana människas näsa. Så kan de gå lilla Sami. Aja nu ska jag trösta mig själv med glass.
/love u

storstädning för mig idag

Ne nu måste jag upp från soffan och göra något vättigt... Ska Storstäda idag (finns de något värre).. Ska säga till lilla Fey att laga mat också (eftersom jag suuuger på de) såå vi inte svälter som igår:p
  hahahahh.. bild på min och Semhars sambos... första gången jag gjorde de var med Selma... o de tog oss bokstavligen 6 timmar att göra de... o när de var klara var de sååå äckliga att de inte gick att äta de... Men andra gången lyckades jag och Semhar lite bättre.
/love u


----------------

Det vet hur man rockar en rock/vintage stil… men de vet också va glamor innebär. Pratar om tvillingarna Olsen så klart. De listades på Vogues feting the year’s standout dresses.

                  

                           
                          Mary-Kate; klänning från:Christian Lacroix Haute Couture Fall 2007






























Ashley... klänning från; de3ras egna kolektion The Row
/love u


Don’t be afraid of dreaming

To be big you have to dream big.
And don’t forget to tike action on your dreams.
               
Don’t let anyone to tell you that it’s not possible. How would they know.
No one can get on your way… if you really want to.
It’s just you how can make it or break it.
/love u


Jag och grisen fey

Jag och grisen Fey upptäckte hur mycket klockan var nu... Vi trodde den var typ vid 6... Men men den var nästan 9. Då kom vi på att vi inte hade ätit någon middag idag och jag föreslog att vi skulle gå äta på favorit pizzarestaurang. Men grisen Fey orkar inte. Så vi skulle beställa. Men de vi hade glömt var att de var julafton (eftersom vi inte firar jul) de hade stängt. Så jag gick istället till närmaste pizza ställe och de hade precis stängt. Så nu ska jag och grisen Fey svälta för ingen av oss orkar laga mat. Eller svälta gör jag inte… har mitt kära chips här;)
             
               Jag och grisen Fey
/love u


OMG.... En upptäckt

ANTM cycle 13 kommer deltagarna vara 173cm och under. Jaa Tyra Banks vill göra history. Hon har alltid visat att udda utseende kan var riktig snygga. Att olika kroppstyper har sina egna sexynes (vissa av hennes modeller är plus size medan andra knappt har bröst). Att ärr du har kan förvandlas till något unikt.  
Nu för tiden är det trendigt att tjejer ska va väldigt långa och ha långa ben... kort ska man inte va… Tyra Tyra is turning the trend. Hon visar verkligen att alla sizes, shapes och looks har sin unikhet.

Här är första avsnittet...


Fler avsnitt finns på youtube... för er som är som mig och inte kan vänta tills den har premiär på tv3. Och… o yeees de finns en annan Bianca som är mörkhyad, rakad och som har attityden:p
Nu ska jag fortsätta glo på dator. Med mina rostade mackor i nutella och en kopp kaffe så klart
/love u


Årets fashionista.....sofi fahrman

Gillar hennes stil. Älskar hennes modetidning missar aldrig ett nr. Hon förtjänar äran;)



Sitter med mitt kaffe o läser hennes tidning... Jaa jag ligger fortfarande kvar i sängen… (ska snart upp och äta en ordentlig frukost) eller de blir ju lunch nu. Passar på o njuter av alla sovmorgon nu när de är röda dagar;)
/love u


Toni Braxton Feat. Trey Songz b.e.t Yesterday (2009 Soul Train Awards) trey and toni braxton kiss

What...!!!??? Oh no she didn't
Han är 25 och singel.. Hon är 42 och gift med två barn.

           
De där var en grovning…ingen liten puss
/love u

ska ut i alla fall

Jag kan säga hur många gånger som helst att jag inte ska gå ut... men ja ser mig själv göra de ändå. Kan verkligen inte bara va hemma en heeeel dag… även om jag har mycket att göra hemma. Något annat jag inte kan hålla mig borta fån e JUNK. Äter de dagligen.. har get upp de där med att jag skulle försöka en hel vecka utan något junk.. Men jag lyckades faktiskt en hel dag..
Men nu ska jag ut och köpa mig massa JUNK JUNK…

ska skaffa mig sån här t-shirt också, som jag kan bära runt stolt;)
/love u


shave it off!!!

Nu för tiden rakas halva håret av... och om man är mörhyad ska man häls färga det blont också. Men va försiktigt med de där. Antingen kan de bli jätte häftigt och snyggt eller så ska kan de bli total disaster. Det är ett antal kändisar som har de, och vissa som kära lilla söta Cassie, är det ett big NO NO… Medans andra, som Rihanna, får tumen upp!
Är lite uttråkad med min frisyr… vill göra nått men vet inte vart. Om jag hade kavar mitt långa hår skulle jag  nästan rakat av en fjärde del av huvudet (inte halva)... sen skulle jag gjort ett mönster och färgat de blont. Men häls ska man vara bland de första som gör de (alltså förra året) för nu verkar de va rätt uttjatat.
Jag gick runt med mitt kort korta hår våren 2008, de kändes jättekonstigt för de var typ ingen som hade de, och de kändes som folk stirrade på en. Men kor efter kom Rihanna med sin nya frisyr, i take a bow, och då var de mer normalt:p Och sommaren där på (i sommars) var de lite för många Rihanna wannabes. 

               
                våren 2008                                    sommaren 2008

Sånt här väder får en att uppskatta  hem, därför ska jag nu uppskatta hem o stanna där, tills detta oväder är över!! Jag tröttnat på snöovädret vill ha tillbaka mitt vinterhöstväder...
/love u


Gäst inlägg

Hejsan, nu är det ett gäst inlägg av ingen mindre än (...) , ja ni får klura ut vem det är. Har lyckats sno samis dator *hihi*, hon hade bloggen uppe, inloggad, så jag tänkte skriva lite. Vet ej vad jag ska skriva HAHAHAA, HEMSKT. jaja, får börja med att samis blogg suger *NOT*, den äger! Hon är lite dålig med sina updates dock, anser att detta är något hon bör jobba på. Tycker om hennes nya fräsha look, awesome! Det är så kul att man inte har NÅGÅT att skriva då man verkligen har chans....

IM OUT

/ (...)

Upptäckt.. waw:p

Upptäckte en ny sak på H&M hemsida... de kanske har funnits hur länge som häls, brukar inte kolla in deras hemsida.
Men de är att du kan prova kläder online. De finns olika modeller man kan välja och när man har valt en är det bara å klä av henne å klä på henne (själklart finns dessa kläder på H&M)
Prefekt för alla som inte orkar gå runt i butiken eller de som har brist på  dagtid så kan man sitta och lägga hopp en outfit på kvällen. Sen springer man in o hämtar de kläderna på dagen... eller springer man in till denna H&M i Halmstad finns de säkert inte där... de gillar o samla ihop den kläderna H&M gjorde av misstag.
             Om du vill tästa klick här
/love u


Jerk.... jerk... jerk

Försöker lära mig the jerk dance...
hoppas jag inte bryter benen bara:p

             
Gillar inte killar med tatueringar... ibland kan det vara ok när vissa har de i nacken
/love u

... att de blev fred i somalia

Kollade på Blood diamond igår kväll med min lillasyster. Den filmen är för gym för hennes ålder, men hon hade sätt den förr. Efter filmen fårgarde hon mig varför det är krig i vårat hemland… och varför människor krigar överhuvudtaget. De ända jag hade å säga var att det handlar om pengar och makt. Försökte få henne och glömma bort så jag började prata om hur hon villa fira sin födelsedag i maj… hon fyller ju 10. När vi hade diskuterat ett tag blev hon tyst... och sen sa hon ”vill du veta vad jag egentligen önskar mig till födelsedagspresent… att de blev fred i Somalia, så jag kan åka dit”. Jag gav henne en kram och sa... den dagen kommer inshaallah. För det var de ända jag kunde göra eller säga.

                 
              Jag o min lilla sister Najma
Aa jag äter frukost denna tiden:p
/love u


Go morgon... eller go eftermiddag:p

Känner mig sega idag... la mig vid ett igår efter mitt långa samtal med Semhar.
Försöker pigga upp dagen med  Lady Gagas ft Beyoncé- telephone


Ska bara va hemma å mysa idag. (säger alltid så men de är sällan de blir så:p)
/love u


Draft: Dec. 18, 2009

Sitter här med mitt två meter långa kaffe kopp o njuter. De här dagarna värkar vara perfekta för att gå och basta. Vilket Selma, Munsha och jag gjorde igår..(de va såååå skönt behövde verkligen de).. vi tävlade om vem som kunde skvättas mest:p
Efter de gick vi hem till Fahimo och hade våra myskvälla som egentligen inte är såå mysiga.. Jag är hes för att vi har holt på o skrikit så pass mycket. Körde stress och självklar ska all fuska.. Har någon någonsin kunnat få 50 000 poäng på stress som har fem kategorier och 24 bokstäver. Tydligen finns det två tjejer som kan:p

Sugen på läskiga smycken... hittade en hel del på spragwerks . Visa saker skulle jag lätt kuna bära men andra är lite för mycket för mig:p 
          
                             
Nu måste jag komma igång med allt jag har och göra under det lovet, planera all skolarbete är det första.
/love u


Vilken star på dagen

Jag har blivit ett sovmonster, har lakt larmet en mitt bort ifrån mig så att jag måste upp när den ringer så jag inte bara stänger av den. Men de räckte inte. Jag går upp fån sängen, stänger av larmet å så lägger jag mig och sover djupare. Och idag vaknade jag 15min innan jag skulle gå. O jag kunde inte hitta något efter som huset skulle renoveras o allt var huller om buller. Va tvungen och ta på mig ett par klackar för de var de ända skor jag kunde se.. i den hör snön (de gick inte så bar kan jag säga). Men jag kom precis i tid. Jag hade inte fått i mig kaffe eller något ana… så de ända jag sa undre mötet var… "nu hänger jag inte med riktig".. "jag företog inte din fråga riktigt". Min hjärna kan verkligen inte komma igång utan kaffe.
Men nu sitter jag med mitt kära kaffe o en filt.. ska ta ett skönt bad efter. och sen ska jag sova igen:p


Dior ANIMAL-INSPIRED ACCENTS.. älskar ringen.. kostra runt 35 000 kr för den som har råd:p
      
/love u


Jävla dator.. jävla dator... jävla dator!!!

Jag HATAR datorer. Har knappt haft dena jävla dator i en månad ändå börjar den svika mig. Datorer vet värkligen hur man kan gå fålk på nerverna.. o idag har denna JÄVLA dator gått på mina nerver!!!



/love u


Rihanna Rated R

Rihanna nya album är väldig dyster min gillar den. Börjar gilla tjejen igen... Folk kan tycka att hon är konstig och att hon gör allt för att få uppmärksamhet. Men tjejen är bara smart enligt mig. Hon viste att hon bara inte kunde bli en anan Beyonce för att lycka stort... Hon viste att hon behövde göra något nytt.. vilket hon lyckades med. Rihanna tog R&B till en ny direction;)

En av mina favoriter, Wait your turn



Har bara varit hemma hela dagen. Förutom när jag gick till närmaste mataffär för att köpa mig junk. Sen har jag bara varit hemma o tryckt i mig de… Vilken härlig dag:p


Första snön!!!

Första snön jag ser detta året. Mina ögon har längtat.
Det märks klart och tydligt hur klimatet ändras. Undrar hur vårt klimat blir om några år...? För bara några år sedan var det inte vid 16 december man såg den första snön här i Halland.

               

Började min morgon med att kolla på film som fick ina tårar att rinna..:p
A walk to remember
"Love is always patient and kind.
It is never jealous.
Love is never boastful or conceited.
It is never rude or selfish.
It does not take offense and is not resentful"


Jag och mina stress perioder

Ibland kan de gå riktigt illa om man har för många bollar i luften... så illa att du tappar kontrollen o sen tappar alla... va jag menar är att när man har för många saker att göra samtidigt kan man lätt hänt tappa sig bort i allt. Och i såna tillfällen slutar det upp med att jag blir helt "freeze". Jag ser mig själv inte göra nått allas... o sen när de börjar bli nästan försent börjar jag ta tag i de igen.. o så kommer stressen, sömlösheten att man vaknar mitt i natten. De är typiskt mig och jag undrar om jag någonsin kommer kunna ändra på den vanan. Men jag lyckas ändå fixa de på nått sätt i slutändan… kanske inte lika bra som jag hade gjort om jag inte gjorde de under stress.
Men nu har jag bestämt mig att ta konsekvenserna... som är att jag kommer stanna hemma hela jullovet för att ta tag i allt (skulle egentligen till England), att jag måste lägga ner en av mina två projekt.. för att komman någon vart med den ena.. och att jag måste koncentrera mig mer på mitt skolarbete.. för de är någonting jag prioriterar mest egentligen… men de e lätt hänt att de glöms bort.
Men om jag någonsin ska lära mig måste jag lära mig själv o sätta gränser o ta de tråkiga konsekvenserna som kommer, inte försöka hitta en väg o ut som jag alltid gör. Även om de är så mycket jag vill göra måste jag också tänka på att ett dygn bara har 24 timmar.

Imorgon kommer Semhar hem till Sverige från England, men inte till Halmstad, till Stockholm. Där hon ska vara i en månad. Vilket innebär att vi kommer va ifrån varandra en hel månad.. har inte hänt förr..  
miss u missy:)
/love u


A moment to remember

Vii tjejer har sjuka sagofantasier... O ibland kan våra fantasier gåå över gränsen.

Va ute o åt lunch med Lidja och Semhar.. O för första gången i hela mitt liv åt jag sushi.. Har ätit många maträtter från olika kulturer.. Men sushi måste va de konstigaste jag någonsin har stoppat in i munnen.. (har tyvärr ingen bild mitt lilla "moment", men Lidja tog ett snapp på mitt konstiga ansiktsutryck)
Efter att jag o Semhar lämnade Lidja till flygplatsen, för att åka hem till Stockholm, så fick vi för oss att vi skulle göra något alla tjejer drömmer om. Vi gick in till en bröllopsbutik för att kolla på brudklänningar... Men de räckte inte med de... vi vill ox prova de. Vi tänkte att vi inte ba kunde ta de o prova… för att prova så va vi tvungna att ha en anledning. Vi gick farm till kassan o sa att vi ville prova brudklänningar för att vi båda ska gifta oss… Hon i kassa sa att man egentligen ska boka tid.. men att hon kanske skulle hinna med...( va lyckliga vi blev när hon sa så)
I två timmar spelade jag o Semhar att vi skulle ha dubbelbröllop till sommaren i Göteborg... hahahahahahhahahah.... finns de något sjukare. O hon tanten var så inne i de. partade om olika sällen i Göteborg, om att man måste boka vissa ställen ett år tidigare.... och att folk gifter sig för de mesta augusti och september inte juni o juli som alla tror.. o massan annat
Tänkte för mig själv, då vit jag de nääääär jag ska gifta mig..
    


detaljerna på den brudklänningen jag hade

 

 
min lilla prinsessa Semhar;)

 


2010 World cup song

Måste erkänna att jag har en känsla av stor stolthet att world cup håls i Afrika...  Men också att 2010s world cup låt är den Somaliska artistens K'naan låt. Vem vet nästa gång är vi kanske med å spelar...;)



FIFA variationen e bra men jag älskar originalet... för att de e riktat till mitt kära hemland Somalia och folket där.

 Ba på en här raderna lyckas han tala om varför landet är som det e....
"So many wars, settling scores
Bringing us promises, leaving us poor
I heard them say, love is the way
Love is the answer, that’s what they say,
But look how they treat us, make us believers
We fight their battles, then they deceive us
Try to control us, they couldn’t hold us
Cause we just move forward like Buffalo Soldiers"


Älsakar den här biten
"So we patiently wait, for that faithful day
It’s not far away, but for now we say
When I get...."

Känner mig seg idag.. en ny förkyldning igen:( hoppas den inte håller i länge


How obsessed can u be..?

Pratade med några tjej vänner om hur deras beteende ändras när de e i förhållande... alla verka ha en sak gemensamt.. att de blev mer paranoida:p
Som t.ex. fick de för sig att de blev undvikta om de ringde två gånger i rad o han inte svarade (sen visade sig att han ba duschade) elr om han stängde av mobilen när han var med de ( tänkte de.. vem e de han inte vill svara på just nu….. sen blir de paranida o kollar mobilen... så visar de sig att de ba e hans vän..) han vill ba inte att tel samtal sulle störa de.
Hahahaha visst  vi tjejer e för roliga...

Har aldrig fatta varför vissa tjejer börjar bråka med de tjejerna  som deras pojkvänner har varit otrogna med.. har alltid sagt… ”de var inte henne du var till tillsammans med... de var han.. o de var ha som valde såra dig...”
Men de finns vissa tjejer som gillar springa efter killar som har någon.. för att de tycker att de e mer utmanande... o de gör allt för att få killen..
Men de betyder inte att man ska ta ut all ilska på tjejen som killen har varit otrogen med o var som vanlig mot killen..

Alla som inte har sätt denna filmen… spring o hyr den NU.. Kollade på den med tjejerna förra fredan.



Jag tror jag dööör av garv varje gång jag ser denna musikvideo... tänk att de finns tjejer som blir såå pass psykade..:p


Love värkar vara någon slags drog man måste ha.... som ändrar på ditt personlighet.. o om man tar de på fel sätt kan de leda till paranoia… som i sin tur leder till missbruk.. som gör att man blir obsessed o kapapel till saker man annars inte skulle kunna göra..:p

Försäker ändra på min blogg.. men de gåår inte sååå bar... får typ damp varannan min..


Don't miss out the Big Shoulders;)

I havent... köpte min lilla kofta igår .. Tog mig typ 1min gick in såg en kofta tog den.. så ställde jag mig vid speglen o hade Fahimo som min klädhängare.. som kommenterade att hon aldrig har sätt någon som shoppar så.. va ska man göra när man har brist på tid.. (hon skulle vara min personliga assistans för dagen:p) När vi kom hem sa hon "hur klarar du av o vara Sami?"...


Tog mig längaren jag trodde att acceptera stora axlar... men tror nog inte jag kommer ha några boots till höfterna.. inte min grej..
Fall 2009 Ready to-Wear Antonio Berardi - Runway





 min favorit;)


Kffe kaffe kaffe....

Känns som om min hjärna går i 1mm/h. Sitter här o försöker skriva ett arbete men.. men har lite svor med koncentrationen. Har druckit flera koppar kaffe men e tyvärr fortfarande sömnig.


Vet inte riktig va jag gör.. för mycket kaffe kan göra mig lite galen antar ja:p
 Älskar den nya gina tricot.. tack o lov att de har skaffat en butik.. Har inte kollat in odenklint  .. var där i lördags fem min innan de skulle stängas.. så detta headband när jag stod vid kassa.. tänkte köra lite Blair style:p (prefekt om man har en konstig utväxt o inte orkar ta sig till frisören;)

Dags att jag lägger mig nu.. ska upp tidigt o fortsätta på mitt arbete.


Kedjebrev

Ofta stör jag mig på kedjebrev.. speciellt de som säger att nått kommer hända en om man inte skickar vidare.. Men vissa e  ba för sööta..

"Nu är det December.
Det är nu vi alla skall
ha  an kalender med
choklad och gåvor,
men  dagens luck är
lite speciel, den är
från mig! Det är en
god coh varm
decemberkram, för
å påminna dig om att
jag bryr mig om dig
och tycker om dig!
Goda vänner är det
finaste man kan ha.
Därför hoppas jag
att vi alltid kommer
att vara vänner, inte
bara nu, men även
nästa december!"


Mike sure u give a hugs today, then for sure u will get some back;)


Tokyo Girls Collection (TGC) 2009 - Fashion show

En stad med udda men koool sil.. även om den här fashion show inte var sååå Tokyo-style













O den här fashion show är inte bara för designers och buyers... men även almenheten kan ta sig en titt.. Something to look out for.. om man ska till Tokyo.

Känns som att tiden springer ifrån mig. Ska åka in till stan snart o gör några äranden.. efter de har ska jag till min sy--kurs.. kommer inte hem förens nio.:(


RSS 2.0