My baby... pipe

Jag o min kära Semhar hade lite myskväl.. då min kärlek för water pipe (shisha) återupptogs.

Ibland e hemma jord junk godare än köp... de här  var iallafall GODA... mmmmmmm

 her is my baby <3 <3

Vi såg ut som två knarkare... så de bilder vi tog på oss sj får nog ba va kvar på datorn:p


On of my all time fiverts

Städer mitt kära rumm o lysnra på Pretty Ricks låter. Bruker inte vara ett fan av boy band. men de här är ba för HETA;)
Men gillar deras gammla låter mer.. de gör tyvär inte lika bra låtar nu. O Pleasure P.. den snuskaigaste av alla snuskar har happat av gruppen.


Ni kam sälva vittna om hur snuskig denna unga man e. Men själva låten är faktist bra -texten

 


fredags eid... den sjukaste dagen på länge

Min Eid dagar har varit de konstigaste/roligaste dagen jag hat haft på ett bra tag. Första Eid var i fredags. Vi skulle till musiken.. alla vaknade sent o stressade runt.. men sista minut fick jag nog.. bestämde mig för att stanna hemma.
Ingen bra start. Sen skull vi tjejer ut äta o gå på new moon. Duma os trodde att de var en självklar sak att vi skulle hitta biljetter om vi bokade några timmar innan. Me de fanns inga.. alla skrek och skyllde på varandra för att inte ha reserverat biljetterna tidigare. Men vi kom över de.. istället ville vi se 2012.. men de fanns inga biljetter till den häller.. snacka om att alla fick damp:P efter de sa vi att vi kunde gå på någon annan film.. men de fanns ingen film å se på (förutom barnfilmer). Efter de fick vi våra halmstad depression stunder. Klagade på vf ve e här å hur mycket vi hatar denna stad. Me men sen sa lilla jag att vi kunde hyra film istället. Vilket alla gick med på för att vi inte hade något val.
Men de tog inte slut där.. när vi hade hyr filmen kom vi på at mormor hade dvd.. men som tur var kunde v låna Josefs e-box.. Efter timmars försök med att få alla tjejer i rummet o sätta sig bekvämt i Josefs rum som har 3-sits soffa (o vi var 6 personer)… var vi äntligen redo för att sätta på filmen. Men men .. ljudet på filmen funkade inte.. Fey testade den på sin data.. där funkade ljudet men ingen bild kom fram. Jag o Semhar gick till hemmakväll för att byta ut de. Men den nya filmen funkade inte häller...alla började skrika o diskutera ingen sen fick vi nog o ringde Josef.. som sa att han inte fattar va vi pratar om :P
men tills sist så funkade den på Feys data.. som vi senare kopplade till x-boxen. Efter timmars arbete var de klart.de hade mins gått fem timmar o gör detta..
nu när jag tänker tillbaka på de var de kul. But thats oss.

Tog tyvär inga bilder på vår sjuka dag. Efter att vi hade kopplat Feys dator till x-boxen o filmen o allt var klar sa Fahima att vi ska ta bilder. O alla skrek som en kör... sammtidigt ”håll käften” hahahahahha.

Men lördagen var inte mycket lugnare.

    
Mina tre  hetningar.. Fahimo, Fey o Munsha;)


sömn narkomanen... jag

Hade svårt å somna i natt o jag skulle upp tidigt. Vaknade 10 ina min taxi skulle åka.. Snacka om stress start på dagen. kom hem vid 12.. åt o tänkte vila 20 min innan jag åker in till stan. Men men jag somnade o vaknade typ nyss.. OM.. o de e eid imorgon.



Har inga stora planer imorgon.. få se va min eid dag har o bjuda på.


mina böcker är mina nallar

Sitter här o analyserar eng poesi... somnade bland minna böcker.. så kul var de o läsa de dikterna. o den här gubben (Robert Frost) dikter värkar vara noveller. i alla fal de jag har framför mig.

"Sir, what is poetry?´
`Why Sir, it is much easier
to say what it is not. We all
know what light is; but it is
not easy to tell what it is´"
Samuel Johnson

Så de är okej att inte veta vart poesi är... så länge man vet va de inte är...:P

           

Ska lägga mig nu igen... måste upp tidigt imorgon..
Natt natt kära blogg:p


Min mobil är borta... gone... död!!!

Hur ska jag klara mig utan en mobil…? När jag skulle sätta på den i morse gick de inte.
Den var bokstavligen gone...

Den var de första jag tog upp när jag saknade någon
Det första jag tog upp när jag inte kunde tro mina ögon… och vill snappa upp ögonblicket
Det första jag tog upp när jag behövde skratta
Det första jag tog upp när jag ville veta om hon/han var okej
Det första jag tog upp när jag ville att DEM skulle veta att jag e där… men också där för DEM

Den var med mig vart jag än befann mig
Och den höll mig connected

Den var en dela av mig jag var en del av den.
But its time to let you go


AAAAAAAAAA

Jag tror jag blir galen.. hittade inga bra tyg till min klänning.. de har knappt några tygbetuker här.. o så har de stängt ner den de hade i stan. HJÄLP!!

aja jag får väl försöka få tag på adressen o sicka efter provtyger. Om jag inte blir nöjde med de häller.. får jag ta mig till gbg..

Paris senate fashion week.. Spring / Summer 2010.. kanske lyser de upp detta gråväder:p
Vivienne Westwood var min favorit.. de damne e konstig.. men de e de jag gillar med henne;)











Ska till skoan snart min lektion börjar om några min. Efter de ska jag på min make up kurs.. så jag kommer inte komma hem förens runt 9.



mondag... en ny vecka;D

Jag hatar när fålk användeer begräppet "all good thins come to an end". De är INTE sant. Livet e som et cirkel. De kommer dåliga perioder, sen kanske de kommer änu dåligare perioder men i slutändan kommer de bra ox. Thats how life is. De e ba o hålla sammn när de dåliga pågår och njuta av de bra... medans man kan:p

STÄDA var de jag gjorde sens 8.00.. hela mitt rum var kalabalik... var väldig törtt igår när jag komm hem så jag orkade inte bry mig. Men idag fick de bli bosktavligen de första jag gjorde när jag komm ifrån sänge. Åt frukost medans jag städade. Hela rummet var täckt med böcker, papper och kläder.. tv syndess knappt av alla klädser:p
Men nu e jag ätnligen klar.. har ox planerat klart alla min arbeten. Men anledningen till at  jag igentligen började sotera min papper var för att hitta ett papper som de stog vilken adress jag skulle skicka till för att fråga om tygprover till min klänning. O tyvär hittade jag inte de..
Men men... ska åka till tygbutiken å fråga om de har de tygtypen jag vill ha..
Ska först in till stan o göra några ärenden

tänk om man kunde dricka stitt morgon kaffe så här. Då skulle man ha fått sin morgon träning på köpet:P (prefekt för de morgon pigga människorna;)


haahaha.. elr va säg som att ligga kvar i sängen o inte röra på ett finger.. få de injekterat ( ett prefekt val för de morgon sega människorna.. som jag:p)

HUVUDVÄR HUVUDVÄR.. VAD SKA JAG GÖRA AV MED DIG

hejsan min älskade blogg....
Har en rjäl huvudvär att jag  inte vet var jag ska ta mig till. Hoppas de går över snart.

Min diet går så där... jag lyckades hålla mig borta fån junk food i torsdags. O sen tänkte jag om jag kan hålla mig en dag vf inte försöka en vecka. Men de var ox lättre sakt en gjort. Klarde nite mig i ferdags, men i lördags gjorde jag de, men så idag fall jag tillbaka. (hahahahha.. låter som en missbrukare:p) Sitter faktist här nu med min goood kall fanta;p Well well.. imorgon e de en ny vecka.. ska börja då. Min nya utmaning... en HEL vecka utan någon slaks junk.

Aja. ska nujuta de sista timmarna av denna "underbara" veckan med... huudverk, fanta och några avsnit av gossip girls

        
HAHAHAHAHAHAHAHAAH.... De ser ut som att jag kommer hamna på pslyket:p


slut på junk food för mig!!!!

Jag kan först å främst börja med att jag länkter tills denna vecka e SLUT!!
Har inte haft så här galna dagar på väldigt länge.. räknar timmarna tills denna veckan e slut:p

Något som har gjort mig lite lyckaligare denna veckan är att CHICKEN TASTY ÄR TILLBAKA PÅ McDONALTS!!!
Säg mig någon goodare hambörgare än chicken tasty.. dont thin u can

Och på tal om hambörgare är nog chicken tasty den sista hambörgaren jag har ätit o kommer att äta på väldigt länge (vilket var igår:p). Jag ska nämligen testa hur många dagar jag kan gå utan att äta något junk food. Jag har försökt med min nya "diet" för över en vecka men har inte lyckats än. Allt började förra veckan i tisdags.. jag skulle skriva ner  vad jag gör o vad jag åt om dagen.. de hät var min lista på mat.
7.00- vakande
10.30 fralla och kaffe
11.40 två tuggar fisk och en halv potatis
13.00 äpple
15.00 kopp kaffe
18.30 en cheeseburgare
21.00 glass
23.00 godis, chips och cola
00- la mig

De var tur att jag gjored denna undersökningen för annar skulle jag nog alldirg fattat hur pass dålig mena matvanor är. De har alltid inte varit så här förstås.. började med den här dåliga varnan för ungefär två år sen.. jag var käcklig smal o ville gå upp i vikt.. ( a black girl need some hips and a booody:p)... hade ingen bra apetit o var riktig desperat på att gå upp i vikt så jag tog den snabbaste vägen... de funkade. Men jag kan nog inte fortsätta så här. Men att vända tillbaka till en normal diet var någ lättare sakt än gjort.. De har fortfarende inte gått EN enda dag utan junk food än. O jag försöker värkligen. Vi få se hur de går. Har inte fått i mig något jukn idag men de e några timmar kvar av dagen o jag e såå jävla sugen på choklad... Ville gå köpa chooklad för fem min sen, o min anledning var att jag hade ont i armen (har tagit svininfluensa vaccinet) så jag skulle trösta mig själv med choklad.. Men jag lyckades stoppa mig själv:P 

                          

JAG SKA KLARA DE!!!!


RSS 2.0