min jakt på mörka smycken värkar gå bra


orkar inte skriva nått idag......
/love u


sing sing sing= Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom

Jag har alltid avskyr svensk rapp... men den har låten är verkligen bar.... älskar texten

"En sång för alla er som inte pallar mer, men håller huvet högt och vägrar falla ner.
"En sång för alla dem som vågar drömma och håller hoppet vid liv."


/love u


put on the happy face well u can... the sad one may be on the way






Jag e på så underbar humör idag... de här är mindag... nee inget speciellt har hänt mig idag o inget speciellt kommer hända idag... va jag vet.
/love u


Man vet själv när man inte förtjänar en människa... och då förtjänar människan inte häller dig

Vissa av oss hitta deras fairytale kärlek livet ut 
vissa hittar den för stunden… och när den visar sig att den inte är så... fäster vi oss vid den… för han är den endag man någonsin kan tänka sig och tänka på… för att man har lagt all o lite till av sitt liv i de… för att han skulle vara ens fairytale
Vi gör allt för att de ska funka... vi tar imot all skit vi får... och när han har lämnat för gott säger vi till att varenda man få betala för hans misstag.Om han har lämnat dig var han nog inte din fairytale… han kom bara förbi för att du skulle uppskatta din riktigga fairytale.


Älskar den här filmen... Hade en myskväll med mig själv igår kväll 



/love u


sing sing sing= stevie wonder- i just called to say i love you


En av mina favoriters favoriter... har älskat denna låten sens jag kan minnas...
e i mitt rum o sjunger som en galning... medans jag dansar med mina kläder… jag försöker såtera alla kläderL
/love


... Va var de som hände egentligen ...???

Känner ni till de morgnarna man vaknar o undrar vad som egentligen hände igår kväll.... såna morgon har jag idag.. o en rejäl huvudvärk. Men jag har en hel del plugga att göra såå de blir inget mer tänkande på de nu. Skulle träffa Hanny biblioteket men jag tror inte jag kan de med den här huvudvärken… hon kommer vilja halshugga mig. Men ska ta en lugn, lång, skönt bad nu o börja krama mina böcker.

 
 jag o min lilla nayma... <3
/love u


light camera action...

ska för första gången visa er ett video inlägg på MIIIG...
oroa er inte... de kommer inte bli "assååå assåååå... mmm mmm... sha sha" video inlägga:p

                 Omg va denna video fick reaktion när hon la upp de på facebook... skulle ut med semhar o munir… de var en dag de.
/love u


OMG.... jag har inte ens tid till att andas

.... men snart e de över;) håll samman sami. jag kom hem runt 20.00 igår... å de första jag gjorde var  slänga mig i sängen... Vaknade 9.30 på morgonen... 10 min innan min taxi skulle gå... Och grejen var att jag skulle vakna kl 5.00 på morgonen för att göra skolarbet… o jag hade larm på... tydligen hade jag gott upp o stängt av mobilen och lagt mig igen. för de stod att jag hade väcka klockan på kl 5… o jag har inte något minne allas att jag har gjort de.. jag e fan läskigare jag trodde...

  
Ser ni min tumme... jag bröt nageln idag:( de jag faktiskt jätte ont
/love u


sing sing sing...= dj khaled ft usher, young jeezy, rick ross and drake- fed up

Jag vet inte vad de här männen leker… men försöker hålla mig vaken med musik... och de hör låten värkar funka… Måste fortsätta med mitt kära plugg.
/love u


RIP till alla som har omkommit... må bättre dagar komma till de som har överlevt. Må sorgen lindras till de som har nära o kära som har drabbats... Haiti

Jag tror jag mår illa varje gång jag ser på CNN. Förs visste jag inte hur stort de var, o hur många som hade drabbats... men de här är den värsta katastrofen FN har varit med om...

Diskuterade detta med några klasskamrater idag... o så som alla andra visste de inte häller att de var så hääär stort.
Så sa Ellis, när hon hörde att de var den värsta som FN någonsin har varit med om,
”men varför gör vi inget da... vi har ju inte gjort tillräckligt... inte så som man agerade i tsunami”
Så svarar David... ”men de är för att de inte är lika många svenskar drabbade”

Och här om dan satt vi alla tjejer i vardagsrummet o diskuterade... så kom nyheterna o alla bliv tysta... sen tog någon upp fjärkontrollen o bytte, för att bryta den dystra stämningen ... o vi fortsatte med våran konversation om vilken restaurang vi skulle gå ut o äta på.

Va jag försöker säga är att de känns när vi ser bilderna... men när vi bläddrar förbi de igen så fortsätter vi med våra liv som om inget hade hänt, kanske för att de inte berör någon nära, något land nära eller för att man tänker... va kan jag göra, de lilla jag gör har inte så mycket betydelse...
Ibland kände de man gör som en droppe i havet men havet skulle vara mindre utan den droppen.


/love u


Älskar måndagar älskar måndagar älskar måndagar älskar måndagar älskar måndagar älskar måndagar älskar måndagar

Jag försöker inte övertyga... säger bara minna "sanna" känslor för måndagar. Nee jag ska inte tänka såå... för varje måndag som kommer, för varje vecka som börjar kommer vi närmare sommaren;)

  mina sommardagar i Stockholm... Munira som försöker hålla mig vara i de kalla tunnelbanorna:p (de var kallt för att de var kväll… mina sommardagar var varma o härliga;)
/love u


Rihanna Rihanna Rihanna....



Måste ba säga att hennes rygg ser ut som en mans... de e inte att hon har kort hår... jag täckte huvudet för att se... de ser fortfarande ut som om den ryggen tillhörde en man.
/love u


sing sing sing= Mos Def - History

Mos Def e sååå gullig... den gulligaste rapparen on earth. Men gillar hans filmer me.r.. som 16 blocks… love it
VILKEN HÄRLIG DAG!!!!! :D :D :D:D :D
/love u


sing sing sing= trey songz- Say Aah

Gillar låten... (hur kan man inte gilla en låt Trey har gjort) men videon var lite tråkig.
/love u


god morgon på oss

 Vi sitter typ nu o äter frukost... jag känner mig fullt frisk idag... min förkylning är borta... den har lämnat mig... JIPPIIIII…… Inte för att jag har planer på att göra något speciellt… ska sitta hemma mysa, fixa min blogg och plugga.
Måste ba bäretta va Semhar gjorde på mig igår natt. Jag kände av att de va ett ansikte nära mig… jag öppnade ögonen... så ser jag två runda stora ögon sirra på mig... trodde jag drömde så jag skakade ba på huvudet å öppnande ögonen igen... så hörde man ba mig skrika... omg... hon skrämde mig verkligen.
/love u


sing sing sing= lil wayne- On Fire

Vart jag har tagit vägen vet jag inte ens själv…??? ligger i min säng med filt, två tjock tröjor, halsduk och mössa.... jaaaa!!! jag har fått ännu en förkylning:(


----------läs----------




Jag känner mig såå jävla trött o utsliten.... de har gott två dagar.. om man räknar med idag för jag har sovit typ hela dan...

Ashley en av de mesta pessimistiskt människan jag någonsin har känt, har slutat min klass:( ashley ashley ashley... bara igår när jag satt o åt lunch fick han... ännu en gong mina ögon att poppa ut (vilket han brukar lyckas med flera gånger om dagen)ha sa… sätt dig i ett tomt rum, ät massa morfintabletter och kedja fast dig i en stol. Blicken han har när han berättar är läskigare än själva händelserna... jag stirrar på honom o sa…  påstår du att du har gjort detta.. så svarar han.. de där är inget jämförta med va jag har gjort... såå skriker jag.. ne ne jag vill inte höra... de räcker.
/love u


skollan imorgon... stackars mig:(

 
de kommer bli krig mellan mig o mig imorgon bitti... hur ska jag klara av o vakan kl 6... komma hem runt kl 21.. när jag har vant mig vid de här lat livet.
/love u


GF Ferre Spring / Summer 2010 Ad Campaign

Skulle man överleva vintern om man inte hade våren/sommaren att se framemot...?




/love u


sing sing sing= Amerie ft Fabolous- More Than Love


remember her... she is back know.. hon kanske har varit de ett tag men de va först nu jag upptäckte de:p... jag tror jag har glömt äta frukost idag.. ska nog ta o göra de nu.
/love u


sami sami sami

                        
Jag har lite panik idag.... såna här till fälle vill jag bara säga till mig själv "shoot yourself sami" vilket jag har sagt sens jag vaknade. kan ni tänka er att jag hade svårt att vakna 11.30 idag. å imorgon måste jag vakna kl.6. aja nu ska jag skuta klaga på mig själv o stress göra halve de jag skulle ha gjort idag... som vanlig:P
/love u


ni ser att de är gaga


 Tjejen är konstig men cool... om denna frilla blir inne behöver man inte tänka på solkräm på ansiktet:p


Sami har lyckats... har bokstavligen varit hemma två dagar i rad. Fast än jag har haft många äranden att görat har jag holt mig hemma... e såå rädda förr detta vädret:p
Ska spela kort med Selma o Munsha, semhar o fey sover som två grisar:p
/love u


sing sing sing= Keri Hilson- i like


Jag semhar o x-boxen till typ kl. 5 på morgonen... snacka om besatt.
/love u


sing sing sing= perfekt & chance- she's dat


Lilla semhar kom hem igår... de va med henne jag var i gbg. ska hem till henne and smoke some pipe.. peace out hahahh...
/love u


Sol och värme... de är vad jag vill ha


/love u

kolla va någon har gjort

 
Gjorde de för några dagar sen.. men jag kan fortfarande inte sova på höger sida.

jag är såå jävla trött... kom hem nyss. plågades av gbg, kylan och min dumma hjärna. o min dator kommer döö när som häls, orkar inte leta efter laddaren. Ska dricka något varmt för att få lite värme i kroppen och kolla på film.
/love u


Jag lever med två män... ????what!!?


"Jag väntar på att det ska bli lagligt att gifta sig med två" säger Mona. Hon har valt att leva med både Stefan och Lars-Thore"Jag väntar på att det ska bli lagligt att gifta sig med två"
Hon har valt att leva med både Stefan och Lars-Thore. Å väntar deras barn.

Värden blir bara konstigare och konstigare... finns de någon gräns för äktenskap egentligen. Det finns två biologiska syskon som villa gifta sig, en man som hade ett kärleksförhållande med delfiner... Vad mer ska världen bjuda på…?
/love u


sing sing sing= honorebel- middle fingeres


Jag hatar detta vädret... sens jag vaknade har jag försökt övertyga mig själv att gå till stan... men jag måste röra på mig nu. De borde finnas någon galleria här.. vilket de påstår att de har också... men de finns typ två klädbutiker eller nått. Usha jag är trött på halmstad... ska sticka till gbg imorgon:D
/love u


Jag och min kära tv

                 


nu vet ni varför jag e så tråkig de här dagarna. sitter å glor på tv. jag e faktiskt förkyld... men de brukar inte vara excuse för mig, Jag kände att jag behöver vila också.
/love u


Drake FT kanye west, lil wayne, eminem- forever


Vaknade nyss... eller egentligen vaknade jag kl. 6. Fey kom in i huset nyss med massa påsar... hon hade shoppat. De gör mig ba lycklig o se massa nya grejer, även om de inte är jag som har köpt de.
/love u


sing sing sing= pretty ricky- say a command


snusgubbarna är tillbaka...
/love u

every womens right

De är alla kvinnors rättighet att ha en black little dress i sin garderob. Egentligen säga inte själva färgen svar så mycket men en black dress kan säga mycket... den kan vara babbly and funny, glamorous, sexy och sofistikerad . o i vissa... allt i en å samma.



Den här e lite klasisk och sexy.


gullig och lite chanel aktig stil


är också gullig..men litemer babbly och vild

    
Och den här är sexy på ett  glamoröst och sofistikerat sätt.
/love u





att hon kan ha den rösten när hon dansar så


/love u

Jag längtar till vad det här året har å bjuda på

Gott nytt år
/love u

RSS 2.0